woensdag 2 december 2015

DT dag Kimya

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Onze eerste DT dag met de Kimya meisjes. We hebben er met z'n allen heel lang naar uitgekeken..
Was ook wel spannend hoor, ik had alleen Femke en Sandra al vaker gezien. Maar de rest had ik nog nooit live ontmoet, en dan moet je weten dat we een Messenger groep hebben bij Kimya waar af en toe zo'n 500 berichten per dag voorbij komen. Dus we vertellen elkaar heel veel. Het zijn echt vriendinnen geworden, we kunnen met elkaar lachen maar slepen elkaar ook door moeilijke en verdrietige dingen heen.


Hier zie je alle Kimya meisjes!.

Om tien uur werden we bij Kimya verwacht voor koffie met iets lekkers. was natuurlijk meteen een gekwebbel van jewelste, maar Femke zette ons toch aan het "werk"
We gingen handletteren, erg leuk om te doen.
Hier zie je mij en Miriam aan het handletteren.

Daarna lekker lunchen en nog wat dingen besproken en toen shoppen!!! Je kijkt je ogen uit, wat heeft Femke veel leuke spulletjes.....We hebben dan ook allemaal flink geshopt.

Hier zie je mijn buit
Valt nog mee, toch?

Aan het eind van de middag zijn we nog lekker gaan uit eten met z'n allen en toen allemaal moe maar voldaan weer naar huis.
Het was een topdag!

Liefs, Desiree


En dan nog een foto met Femke, Rachelle en Morgan van Kimya verpakkingen erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten